Relaties onderhouden

Onthoud dit: de persoon die je gebroken heeft, kan je niet opnieuw beter maken. Maak deze fout niet. Denk niet dat deze persoon degene is die je gaat herstellen. De persoon die je gebroken heeft kan je niet helpen om de schade te herstellen of om de pijn te elimineren.

Als de relatie je schade toebrengt, val er dan niet in terug. Ga niet terug omdat je bang bent om alleen te zijn of niet weet hoe je je leven zonder hem kunt leiden. Disfunctionele relaties, als ze niet op de juiste manier worden behandeld, houden echter niet van vandaag op morgen op om disfunctioneel te zijn.

Vergeet niet dat je verstand veel argumenten had voor een leven zonder die persoon toen je wegging. Het deed pijn en je had nog steeds redenen om aan zijn zijde te willen blijven, maar je wilde jezelf ervan overtuigen dat dit niet het beste voor je was.

Bezoekers willen weten wie aan de andere kant van de pagina zit. Gebruik deze ruimte om wat te schrijven over jezelf, je site, je bedrijf of wat je maar wil. Gebruik de onderstaande testimonials om anderen te citeren die het over hetzelfde hebben.

Dit is voorbeeldinhoud, meegeleverd bij het sjabloon om alle functies te demonstreren. Verwijder de inhoud of vervang deze door je eigen woorden en media.

Wat mensen zeggen

De beste manier om te starten is door te stoppen met praten en aan de slag te gaan.

Walt Disney

Veel meer dan onze talenten, zijn het onze keuzes die bepalen wie we werkelijk zijn.

J. K. Rowling

Treur niet om wat voorbij is, lach omdat het gebeurd is.

Dr. Seuss

Laten we samen wat bouwen.